Goede serie ’t Tonnetje

19 januari 20142 minute read

Wassenaar – In de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie heeft het team van Cafetaria ’t Tonnetje in 2014 nog geen puntverlies geleden. Afgelopen vrijdag was Rickies Feest een lastige tegenstander.

Al snel in de wedstrijd stond ’t tonnetje met 3 – 0 voor, maar Rickies Feest gaf zich niet gewonnen. Met een ruststand van 4 -2 was de wedstrijd nog niet beslist. Rickies Feest ging in de tweede helft de druk op ’t Tonnetje opvoeren en met meer risico voetballen. Zelfs de keeper ging vaak mee en dan laat je een leeg doel achter. Bij onderschepping ben je dan weg. Zo ging de winst met 7 – 4 naar Cafetaria ’t Tonnetje. Het team van ’t Tonnetje heeft dit jaar veel geblesseerden. Speler Wouter heeft definitief een punt achter zijn zaalvoetbalcarriére moeten zetten. Rick is net uit het gips en doet zeker dit seizoen niet meer mee. Spits Rob is op de terugweg na twee maanden blessureleed. Toch weet Cafetaria ’t Tonnetje ondanks de vele blessures zich te handhaven in de subtop. Dit ook mede door de goede invallers. De laatste speelronde gaf bijna een aantal verrassingen door de teams uit de onderste regionen.

De nummer laatst, The New Boys uit Den Haag, stond tegen titelkandidaat Aerofit resp. met 4-2 en 6-4 voor. Maar de jonge atleten van Aerofit gaven het niet op en wonnen uiteindelijk met 9-6. De een na onderste, Real Maaldrift, stond met de rust met 1-0 voor tegen Party Rental Company. Maar wie het team van PRC kent, weet dat de wedstrijd niet gespeeld is tot na het laatste fluitsignaal. Zij weten op een “Duitse” manier bijna altijd de winst naar zich toe te halen. Ook dit keer ging het de laatste minuten hard. Real Maaldrift verloor uiteindelijk met 7-2. Koploper De Schulpwei wist voor de twaalfde keer op rij te winnen. Deze keer waren de Katwijkers het slachtoffer met een 5-1 nederlaag.