Skip to content

Zorgadvies en ondersteuning bij SKW

20 februari 201430 second read

Wassenaar – Mevr. Patricia Blad-Knijnenburg zal op maandag 3 maart op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) een presentatie houden. Zij doet dat als ervaringsdeskundige, o.a. als casemanager bij de sociale werkvoorziening.

Zij is een bureau gestart op het terrein van zorgadvies en ondersteuning en zal haar werkzaamheden als zorgcoach toelichten. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 3 maart van harte welkom.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top