Ga naar hoofdinhoud

GroenLinks brengt werkbezoek aan Sint Willibrord

24 februari 201445 second read

Wassenaar – GroenLinks lijsttrekker Aart van Sloten leidde een werkbezoek aan de Wassenaarse Woningbouwvereniging Sint Willibrord, waar directeur Wil van Dam en Bianca Eshoof, hoofd Wonen, hem en Pieter Kolff, nummer twee op de lijst, Norga Simons en Antoon Claasen ontving.

“De kernactiviteit blijft opkomen voor de economisch zwakkeren”, onderstreepte Wil van Dam en voegde eraan toe dat naast wonen ook zorg en welzijn tot de activiteiten van de corporatie behoren.” Dat laatste sluit mooi aan bij GroenLinks. Of, zoals lijsttrekker Aart van Sloten het uitdrukte: “Naast onze groene agenda, kennen wij een sociale agenda. Opkomen voor sociaal zwakkeren zit in onze genen.” GroenLinks kijkt terug op een openhartig en prettig bezoek. Na afloop werd door de GroenLinks leden nog een kort bezoek gebracht aan de nieuwe woningen in de Pieter Maritzstraat en omgeving. Deze woningen voldoen ruim aan de landelijke duurzaamheids-norm en zijn onder andere voorzien van driedubbel glas en zonnepanelen.

Tags

GroenLinksWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top