Skip to content

Het eerste Herenteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging streden ongelijke strijd

25 februari 20142 minute read

Wassenaar – Het Heren één team van Wassenaarse Volleybal Vereniging gingen donderdagavond naar Bergschenhoek om een sportieve strijd aan te binden met nieuwkomer in de poule, Volley2B.

Men wist dat het geen eenvoudige wedstrijd zou worden. Volley2B namelijk waren vorig seizoen kampioen geworden in de toppoule van het rayon. Een nieuwe rangschikking bracht beide teams in dezelfde poule. Onbevangen en geruggensteund door luidruchtig aanmoedigen van bestuurslid en sportster pur sang, Kirsten Harberink, start WVV onverschrokken aan de wedstrijd. Het gemis van ‘Lange man’ Robert Kroon aan het net maakte dat het blok van WVV een stuk minder effectief was. Nieuweling, Erik Troost. Voor het eerst van de partij kon die plek wegens een stuk minder lengte moeilijk opvullen. Het was evenwel een fijne aanvulling voor het gehavende team die 2 man missen moest.

De aanvankelijk zo volop aanwezige frisse moed voor aanvang van set één slonk was spijtig genoeg na een ruime achterstand van 24-13 vrijwel geheel verdwenen. Op dat moment zette de WWV-ers nog één keer alles op alles. En wonderlijk genoeg wisten zij er, dankzij goede services van Erik Gijsbers en afmaker Kilian van der Kleij, alsnog 25-23 van te maken. Niet slecht…de WVV-ers waren daar dan ook best voldaan over. Het was na die eerste set echter uitsluitend Volley2B die de lakens uitdeelde. De WVV-ers kwamen er, na die goede eerste set, niet meer aan te pas. Passes kwamen niet meer aan of werden door de tegenstander direct en meedogenloos afgestraft. Bij 15-4 was het leed eigenlijk al geschied. WVV kon de wedstrijd op geen enkele manier meer naar hun hand zetten en verloren de volgende sets met 25-16, 25-11 en 25-18. Naast de 4-0 nederlaag keerde de WVV-ers met een slecht gevoel huiswaarts.

28 maart is de return in Wassenaar en gaan de heren voor revanche. Maar eerst wacht op 7 maart a.s. in onze thuishal De Schulpwei Volcano uit Delft. de Mix 1 van WVV speelt op diezelfde avond tegen Gemini-Kangeroes uit Voorschoten. Kom eens kijken hoe het er toe gaat. Of nog beter speel zelf Volleybal.

Nadere informatie over W.V.V. vindt u op haar website www.wvv-wassenaar.nl of bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top