Ga naar hoofdinhoud

Met een ferme ‘driewerf’ handdruk bezegeld Blauw-Zwart het sponsorcontract met de Rabobank

3 maart 20142 minute read

Wassenaar – Tijdens de gezellige nazit in de Business Club van Blauw-Zwart werd, ondanks het verlies van Blauw-Zwart tegen Hazerswoudse Boys, de verlenging van het sponsorcontract voor een aantal seizoenen getekend door, van links naar rechts, Rob Joosten (directeur Robobank Den Haag en omgeving). André van Herk (voorzitter RKSV Blauw-Zwart) , Hugo Smit (Bestuurslid Business Club Blauw-Zwart).

Dit contract heeft ondermeer de mogelijkheid geschapen om het toegangshek en afscheidingshekwerken te vernieuwen, waarbij de plaatsing van de Rabobox (pannaveld inclusief kunstgras) naast het clubhuis vanuit het Rabo stimuleringsfonds ook is verwezenlijkt.

RKSV Blauw-Zwart is zeer verguld met de verlenging van dit contract en haar sponsor in deze en zal er alles aan doen om de Rabobank, die bekend staat als zeer gedegen en sportief, op een positief professionele manier over het voetlicht te brengen.

Ook de Business Club van RKSV Blauw-Zwart die Business to Business hoog in het vaandel heeft staan is zeer in haar nopjes met de verlenging van het contract.

Sponsoring & Publiciteit RKSV Blauw-Zwart
Elbert van ’t Slot

In het zonnetje

Bedank publiekelijk je sponsor, coach, trainer, leraar, moeder, buurman etc. Stuur een mail onder vermelding van ‘In het zonnetje’ naar info@wassenaarders.nl. Stuur een stukje van maximaal 250 woorden met een leuke foto en wij zorgen dat het op de site verschijnt.

Tags

BlauwZwartRabobankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top