Ga naar hoofdinhoud

Wassenaarse (85) ernstig gewond bij aanrijding

21 april 201432 second read

Wassenaar – Zondag rond 21.00 uur is een vrouw ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de A4.

Een 79-jarige man uit Voorschoten reed in zijn voertuig over de A4 richting Den Haag. Vermoedelijk werd de man onwel achter het stuur en verloor hij de macht over het stuur. Het voertuig vloog over de kop. Een 85-jarige vrouw uit Wassenaar zat achterin het voertuig en raakte ernstig gewond. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de bestuurder van het voertuig is naar het ziekenhuis gebracht. Een andere passagier, een 69-jarige vrouw uit Voorschoten is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding.

Tags

AanrijdingPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top