Skip to content

Zaalvoetbal gaat internationaal

10 mei 20142 minute read

Wassenaar – In de bekercompetitie van het zaalvoetbal is een Pools voetbalteam gaan meevoetballen. Dit team bestaat uit werknemers van Tacx. Elke wedstrijd beginnen zij met een heuse warming-up aan de zijlijn. Uit deze warming-up blijkt dat zij de wedstrijden serieus benaderen. De eerste wedstrijd kwamen zij op een 1 – 0 voorsprong. In de tweede en derde wedstrijd kwam het team van Tacx zelfs op een 2 – 0 voorsprong. In alle drie de wedstrijden was de start veelbelovend.

Helaas gingen wel alle drie de wedstrijden verloren. Misschien gebrek aan de lange adem en het geduld wat je met zaalvoetbal vaak moet hebben. Het team speelt goed en sportief mee. Als zij volgend seizoen competitie gaan meedraaien zal de eerste overwinning niet ver weg zijn.

Zaalvoetbal is eenmaal anders dan veldvoetbal en het duurt soms even dat je dat onder de knie hebt. In poule A lijkt de bekerwinst te gaan tussen de teams van Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick Van Egmond en de Schulpwei. D. van Egmond wist een 3 – 2 achterstand tegen Cafetaria ‘t tonnetje om te buigen in 6 – 3 overwinning. Zij werden wel geholpen door zeker vier persoonlijke fouten van ‘t Tonnetje en maakte daar dankbaar gebruik van. De Schulpwei was met 8 – 2 het team van Torenstraat advocaten de baas. In poule B gaat de bekerwinst tussen De Katwijkers en Rickies Feest. Beide teams gaan aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden. Komende vrijdagavond spelen beide teams tegen elkaar en valt mogelijk de beslissing. Voor het komende seizoen hebben we plaats voor één of twee teams.

Heb je zin om te zaalvoetballen en weet je een team te formeren neem dan contact op met Eric van Leeuwen 06 – 22062768. Alle uitslagen en de stand zijn de vinden op: www.zaalvoetbaldeschulpwei.nl.

Tags

WassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top