Skip to content

De Wassenaarse Volleybal Vereniging speelt buiten

14 mei 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen woensdag speelde de Wassenaarse Volleybal Vereniging buitenvolleybal op camping Duinhorst aan de Buurtweg 135. Dat was een aparte belevenis voor WVV. Spelen op een prachtig grasveld op een camping, maar dan op verenigingsniveau. Er werd enthousiast gevolleybald door de leden.

Camping Duinhorst, gelegen naast renbaan Duindigt, is een zeer prachtige camping, die ver uitsteekt boven de gemiddelde camping in Nederland. Ruime plaatsen, met alles wat een goede camping behoort te hebben, zoals prima sanitair, een zwembad, een tennisveld, een volleybalveld, een restaurant en een snackbar. Dat moet je gezien hebben.

Vandaag, woensdag 14 mei, spelen we opnieuw op camping Duinhorst. Tenminste als de weergoden dat toelaten. Het moet dan in ieder geval droog zijn.
WVV nodigt daarom alle volleyballers/sters vanaf 14 jaar, gevorderd of beginneling, uit met hen mee te doen. Lekker sporten waarbij je dan tevens, door het volleyballen op een camping, al het vakantiegevoel krijgt. Toegang tot de camping en deelname aan het volleyballen is geheel gratis.

We verzamelen om 19.00 uur op het parkeerterrein aan de Ter Weerlaan bij de Jozefkerk/kinderopvang Dolfijn en gaan vandaar naar het parkeerterrein bij HGC aan de Buurtweg. Dan we lopen we via het fietsviaduct over de Landscheidingsweg naar de camping aan de Buurtweg. Je kan natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de camping gaan, die per auto vanuit Wassenaar alleen via de Landscheidingsweg is te bereiken.

Bij (dreigende) regenval wijken we uit naar sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. Ook daar is iedereen van harte welkom. We beginnen dan om 20.00 uur.
Bij twijfel over de locatie bel wedstrijdsecretaris Jan Rijskamp, tel. 070-5117838.

Doe mee en maak kennis met de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het volleybal op een uiterst sportieve en sociale manier wordt beoefend.
Info over WVV vindt je ook op www.wvv-wassenaar.nl. Tot vanavond.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top