Skip to content

Aerofit en Rickies Feest bekerwinnaars

28 mei 20142 minute read

Wassenaar – In poule A is Aerofit na een moeizame 4-3 zege op Cafetaria ‘t tonnetje bekerwinnaar geworden. In het begin van de bekercompetitie zag het er niet gunstig uit voor Aerofit. De eerste wedstrijd werd met ruime cijfers verloren van D. van Egmond. Aerofit verkeerde kennelijk nog in een overwinnaars-roes omtrent het kampioenschap en was hier nog niet uit ontwaakt.

Het team van D. van Egmond had tot twee wedstrijden voor het einde alles in eigen hand. Uiteindelijk doet het gelijke spel tegen Party Rental Company hun de das om. Deze klap was kennelijk zo groot dat ook de laatste wedstrijd tegen de Schulpwei werd verloren. Door winst van de Schulpwei in hun laatste wedstrijd deden zij onverwachts ook weer mee. Bij gelijkspel of verlies van Aerofit was de beker voor hen. Aerofit liet het echter niet zo ver komen. Cafetaria ‘t Tonnetje werd continu onder druk gehouden en moest hopen op de counter. Ook door goed keeperswerk bij ‘t Tonnetje bleef de marge steeds klein. Wat ‘t Tonnetje ook probeerde de gelijkmaker viel niet en ging de winst verdiend naar Aerofit. De dubbel is een feit voor Aerofit. Bij winst eindtoernooi is er sprake van een triple, maar zo ver is het nog niet. In poule B was Rickies Feest overtuigend de bekerwinnaar. Zij wonnen alle vier de wedstrijden overtuigend. De marge van zes punten zegt genoeg. Door de aangetrokken versterkingen voor komend seizoen gaat Rickies Feest zeker richting A-poule.

Tags

SchulpweiWassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top