Aerofit pakt de triple

4 juni 201459 second read

Wassenaar – Het zaalvoetbalteam van Aerofit heeft in de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie alle prijzen gepakt die maar te pakken zijn. Naast het algehele kampioenschap wonnen zij ook de beker en het eindtoernooi. Drie prijzen in één seizoen.

In de competitie haalde zij 52 punten uit 19 wedstrijden. Ze scoorden maar liefst 173 keer. Een ongekend hoog aantal. In de bekercompetitie verloren zij hun eerste wedstrijd met grote cijfers van “Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick Van Egmond” en leken zij gelijk kansloos voor de beker. Echter het team van D. van Egmond liet dure punten liggen in de laatste twee wedstrijden. Hierdoor werd Aerofit ook bekerwinnaar. Op het eindtoernooi stond Aerofit in de finale tegen Rickies Feest. Dit was toch een lastige wedstrijd voor Aerofit. Rickies Feest was de laatste tijd in goede doen en winnaar van de beker in de B-poule. Aerofit kwam vijf minuten voor tijd op een 2 – 1 voorsprong. In de laatste minuut was er nog een goede kans voor Rickies Feest en ontsnapte Aerofit aan de gelijkmaker. Na deze winst was de triple binnen en kon het feest voor Aerofit beginnen. Na het uitreiken van de prijzen en de bloemen werd het zaalvoetbalseizoen afgesloten met het traditionele strafschoppen nemen op sokken.