q Wassenaarse scoutingleiding krijgen EHBO les - Wassenaarders.nl Skip to content

Wassenaarse scoutingleiding krijgen EHBO les

11 november 201433 second read

Wassenaar – 30 leidingsleden van de Wassenaarse scoutingverenigingen kregen op zaterdag 8 november 2014 EHBO les. De scoutinggroepen die meededen waren scoutinggroep van Wassenaer van Obdam, scouting van Woesik en scouting Willibrord.

Brandwonden, botbreuken, verdrinking, reanimeren en vele andere belangrijke onderwerpen kwamen tijdens de EHBO les aan bod. Ondertussen hadden de drie Wassenaarse scoutingbesturen een gezamenlijk overleg waarbij er in een informele setting bijgepraat werd over diverse onderwerpen zoals het subsidiebeleid, kennisdeling en onderlinge samenwerking. Na afloop van de EHBO les en het bestuursoverleg werd er nog gezamenlijk een drankje gedronken. Al met al een zeer geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Kijk voor meer informatie over scouting op www.scouting.nl

Tags

EHBOScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top