Skip to content

Vakantietijd = Boekentijd: Bestel een vakantietas!

18 april 201455 second read

Wassenaar – Wat is fijner dan ontspannen op vakantie gaan en juist die boeken lezen die al het hele jaar op uw lijstje stonden, maar waar u niet aan toe kwam! Of misschien wilt u zich wel eens laten verrassen met titels aangereikt door uw bibliotheek!

U geeft op het bestelformulier aan welke titels of soort boeken u graag mee wilt nemen op vakantie. Dit formulier levert u uiterlijk drie weken voordat u met vakantie gaat in bij de bibliotheek. De bibliotheek levert tien boeken waarvan gegarandeerd zes van de opgegeven titels echt in de Vakantietas meegaan. Alle boeken die in ons netwerk van Zuid- en Noord-Hollandse bibliotheken verkrijgbaar zijn, zowel fictie als non-fictie, komen in aanmerking (kijk eventueel in de catalogus). Op de gewenste ophaaldatum staat de Vakantietas klaar en wordt voor 6 weken uitgeleend. De service is bestemd voor alle leden van Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar. Het aanvragen van een Vakantietas kost € 8,00. Daarmee bent u verzekerd van een vakantie vol leesplezier.

Het formulier is ook te vinden op www.obvw.nl
Ook leuk voor de vakantie, een strandlaken van Filmhuis Wassenaar! Verkrijgbaar in Bibliotheek Wassenaar voor slechts € 14,95.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top