Skip to content

Blauw-Zwart is er helemaal klaar voor!

3 september 201453 second read

Wassenaar – Deze wonderballen zullen ook zeker helpen ons vlaggenschip met succes door de 4e klasse te loodsen. Derbystar retroballen van de briljant kwaliteit. De roem is hun al voorbijgesneld, zodat er niet genoeg in voorraad was, zo groot is de vraag al. Ze worden bijtijds aangevuld, vandaar dat de laatste 4 ballen afwijkend zijn. Naar verluid gaan die retro’s bijna vanzelf. De ballen zijn na halsbrekende toeren opgehangen door Bert van Wetten en Koos Kortekaas.

Namens de gehele Blauw-Zwart familie wensen we Blauw-Zwart 1 veel speelplezier en een sportief seizoen toe met hopelijk een bevredigend resultaat. Ook de hoofdtrainer, Jos van der Helm, en zijn begeleidende staf veel succes!

We danken hierbij de volgende balsponsors waar we altijd weer een beroep op kunnen doen. In volgorde van de thuiswedstrijden: Parkeerterrein de Kuil, Tacx BV, LJ Sport, Graphic Square, Bouwcenter Wassenaar, Wildenberg Recycling, Bella Service Bedrijf BV, Hooymans & van der Meer Administratiekantoor, Van Leeuwen Keukens (2x), Visiefit BV, UTS v.d. Geest/UTS Abbink Logistiek en Lagerberg Verhuizingen.

Elbert van ’t Slot,
bestuurslid Sponsoring&Publiciteit RKsv Blauw-Zwart

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top