Skip to content

Business Club Blauw Zwart ontvangt John van Zweden

26 september 20142 minute read

Wassenaar – Het nieuwe voetbalseizoen is alweer volop bezig en dus draait bij Blauw-Zwart alles weer op volle toeren, van kaboutervoetbal tot aan Blauw-Zwart 1. Ook de Business Club is alweer een paar weken actief. Naast de activiteiten rondom de thuiswedstrijden van Blauw-Zwart 1, hadden we afgelopen woensdag het eerste evenement van dit seizoen voor onze sponsoren.

John van Zweden was te gast in de kantine van Blauw-Zwart om zijn verhaal te vertellen. In onvervalst algemeen beschaafd Haags vertelde John van Zweden hoe hij gegrepen werd door het Engelse voetbal in het algemeen en Swansea City FC in het bijzonder. Een prachtig verhaal over hoe een club uit de allerlaagste Engelse prof regionen is opgeklommen naar de subtop van de Premier League. Door het enthousiasme van een aantal supporters en de steun van de hele stad staat er nu een prachtig stadion, die bij elke thuiswedstrijd vol zit en hebben ze dit seizoen zelfs Manchester United al verslagen.

Een link naar Blauw-Zwart is snel gelegd…spelend in de kelder van het amateurvoetbal is er ook de ambitie om zo snel mogelijk op een hoger niveau te spelen… De avond, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Wassenaar, werd afgesloten met een gezellige borrel. Wilt u meer weten over de Business Club Blauw Zwart? Kijk eens op onze website www.bcbz.nl of kom eens langs in de Business Club Lounge bij een thuiswedstrijd van Blauw-Zwart 1!

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top