Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging op stoom

16 november 20142 minute read

Wassenaar – Het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging kwam op 7 november voor de tweede keer in actie. Tegenstander was Setumup 1 uit Roelofarendsveen.

De eerste wedstrijd ging met 1-3 verloren en daarom wilde de mixers nu eens laten zien waartoe ze werkelijk in staat waren. En daarvan was schrijver dezes getuige, mede als teller, met op de bok Erik Gijsbers.

En WVV Mix 1 begon voortvarend. Tot aan 8-8 ging het nog gelijk op, maar toen gaven zij gas en met goed aanvalsspel stond het opeens 18-12. Setumup kwam nog iets terug, maar met 25-22 sleepte WVV de eerste set binnen.

In set twee haperde het wat bij WVV ondanks een goed scorende Rik Vos. Na een voortdurende achterstand werd bij 19-19 een goede uitgangspositie voor de tweede set verworven. Tot 23-23 ging het nog gelijk op, maar met een smash van Mathieu en een fout van Setumup was de tweede set ook binnen: 25-23. In de derde set was de pijp bij Setumup kennelijk leeg en liep WVV over haar heen: 25-17. Set vier hadden de WVV mixers steeds een voorsprong. Tot 22-22. Ja dan mag je geen fouten maken hetgeen toch gebeurde: 24-26 voor Setumup. Maar een verdiende overwinning voor WVV met 3-1, dat liet zien, dat het team progressie maakt in haar spel. Goed samenspel en aanvalskracht ligt daaraan ten grondslag. En het kan nog veel beter. Succes WVV Mix 1.

Wil jij ook volleyballen kom dan naar WVV. Een degelijke vereniging waar sportief en sociaal volleybal wordt gespeeld. Ook de nieuwe jeugdafdeling begint te draaien. Dus jongens en meisjes kom naar sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. De training is op woensdagavond van 18.45 tot 2015. uur.