Skip to content

Koploper VCS mix 1 verliest één punt aan WVV mix 1

20 november 20142 minute read

Wassenaar – Één punt wist de Mix van de Wassenaarse Volleybal Vereniging ondanks stevige inspanningen in de hele wedstrijd te veroveren tegen koploper VCS uit Sassenheim. In de eerste set kreeg de Mix 1 van WVV nauwelijks een poot aan de grond en kwam aan diverse kanten net te kort. Weggeslagen werd het WVV team dan wel niet maar een 25 -16 set nederlaag is een flinke uitslag.

Na die matige start in de eerste set herstelde WVV zich echter uitstekend. Halverwege set twee wist WVV zelfs een zeer ruime voorsprong te nemen. En als je set één gezien hebt dan is deze weder opstanding bijna onbegrijpelijk. Het resultaat, een verpletterende 12-25 set winst.

In set drie wisten de teams elkaar aanvankelijk aardig in evenwicht te houden. Echter tegen het einde van die set kwam de kracht van VCS wederom naar boven drijven en sloot de set winnend af met 25-20. WVV werd niet de tijd gegund om uit te zoeken wat er gebeurd was. Tijd om te herstellen van wat er fout ging was er gewoon niet Vanaf dat moment ging er veel, te veel mis. Bij WVV was het beste er af. De service en de opgevangen ballen ze vlogen alle kanten op. VCS maakte gretig gebruik van deze fase en raasde over WVV heen, 25-14.

Tja, redeneerde men bij WVV, wedstrijden als deze zitten er elk seizoen wel bij. De ééne set nog overduidelijke winst…de andere drie set ruim verlies. Het is niet anders.

A.s. woensdag speelt de Mix 1 alweer nu tegen Utopia Zoeterwoude. De Mix 2 moet vrijdag aanstaande naar Koudekerk aan de Rijn daar wacht Aspasia. Ook Volleybal spelen? Kijk voor info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top