q Tacx wint sleutelduel - Wassenaarders.nl Skip to content

Tacx wint sleutelduel

30 maart 20152 minute read

Wassenaar – In de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie heeft Tacx de laatste plaats verlaten en overgedragen aan Torenstraat advocaten. In het onderlinge duel stond Tacx al al snel op een comfortabele voorsprong. Hierdoor liep Torenstraat al snel achter de feiten aan.

Torenstraat had zich goed voorbereid op deze wedstrijd en had de intentie om Tacx wat vaster op de laatste plaats te zetten. Kennelijk was de voorbereiding van Tacx nog beter en wilde zij van de laatste plaats af en kwamen zij dus met een sterker team opdraven dan de laatste weken het geval was. Het team van Tacx bestaat uit louter uit Poolse voetballers. Zij hadden ook Milik van Ajax gevraagd, maar die had helaas interlandverplichtingen. Het team is zeker sportief en kan soms aardig voetballen. Het team van Torenstraat bestaat niet alleen uit advocaten, maar is een gezellige vriendenclub. Dat zij op de laatste plaats staan is verbazingwekkend. Vorig seizoen deden zij nog mee in de A-poule (top 5), maar nu lopen zij meer tegen zichzelf te voetballen. Ondanks de aantrekking van een supertalent komen zij niet weg uit de onderste regionen. Over twee weken staat het duel van Torenstraat tegen Real Maaldrift op het programma. Deze wedstrijd zal Torenstraat moeten aangrijpen om van de laatste plaats af te komen. Bovenin is de strijd zo goed als zeker beslist. Aerofit zal voor de tweede keer op rij kampioen gaan worden. Zij hebben nog vier punten nodig uit de resterende drie wedstrijden.

Tags

WassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top