Skip to content

Het LENTE VREUGD TOERNOOI 2015

23 april 20152 minute read

Wassenaar – Dit toernooi wordt voor de vierde keer georganiseerd. Het wordt gehouden in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Van 13 tot 17 uur zullen weer vele enthousiaste sporters en sportsters de volleybalsport beoefenen. Het toernooi staat open voor (mix) recreanten beginners 14+ en (mix) recreanten gevorderden 16+ van verenigingen, instellingen en bedrijven.

Er hebben zich al vele teams aangemeld. Aanmelding kan bij Peggy Verwey per e-mail cverwey4@ziggo.nl.
De deelnamekosten bedragen € 30,00 per team. Gaarne vooraf overmaken op rekening NL02 INGB 0000416793 ten name van de Wassenaarse Volleybal Vereniging, onder vermelding van teamnaam.
Kom dus op zaterdag 25 april 2015 naar sporthal De Schulpwei met jouw team en geniet van een heerlijke volleybalmiddag.

Competitie
Het WVV Herenteam speelde in de Fortunahal in Delft tegen Volcano 1. Volcano en WVV stonden nagenoeg gelijk op de ranglijst. Dus een gelijkspel lag voor de hand. En dat werd het ook. Alleen zat er voor de WVV Heren meer in. De eerste set ging gelijk op, maar Volcano trok aan het langste eind met 25-23. De tweede set was een makkie voor WVV met 14-25 en in de derde set was het precies andersom: 25-14! De vierde set was erg spannend tot op het eind. Maar nu scoorden de WVV Heren met 23-25. Een gelijkspel zoals gezegd.

Programma: De laatste wedstrijd spelen de WVV Heren tegen Merenwijk 1 op vrijdag 24 april a.s. vanaf 20.30 uur in sporthal De Schulpwei.

Kom ook eens volleyballen bij WVV. Je zult er door verrijkt worden bij deze sportieve en sociale vereniging. We trainen nog op woensdag 22 en 29 april a.s. in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade. Daarna gaan we vanaf 13 mei buiten spelen. Info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037. Kom naar WVV en beweeg mee!

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top