Skip to content

De Wassenaarse Volleybal Vereniging in de startblokken voor het nieuwe seizoen

25 augustus 20152 minute read

Wassenaar – De vakanties zijn voor de meeste mensen alweer voorbij. Zo ook voor de leden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV). Zij staan dan ook te popelen om weer te starten met een sfeervol en sportief volleybalseizoen.

Bijna waren de beach-volleyballers wereldkampioen een goede gelegenheid om zelf te tonen waartoe je in staat bent. Onze trainingen en thuis-wedstrijden vinden plaats in Sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Een hal met een perfecte inwendige hoogte zeer geschikt om te volleyballen. De training, van 20.15-21.45 uur voor zowel dames als heren senioren (vanaf 18 jaar), start op woensdagavond 26 augustus a.s. en vindt plaats onder leiding van een deskundige en bevoegde trainer. Er zijn fanatieke wedstrijdspelers maar ook rustige maar gedreven trainingsleden. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is deze Recreantengroep daar zeer geschikt voor.

Doe mee aan die prachtige volleybalsport. Want in oktober beginnen de competities weer en dan kun je, als je dat wilt, direct meespelen in een wedstrijdteam. Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het sportief en gezellig vertoeven is en je direct thuis zal voelen. Vergeet ook niet dat sporten verschrikkelijk gezond is.

WVV kijkt naar jou uit een vereniging waar de samenhorigheid groot is!

De eerste VIER achtereenvolgende trainingen zijn gratis en wij rekenen geen inschrijfgeld. Dat laat je toch zomaar niet aan je voorbij gaan. Bel voor nadere info secretaris Ruud Meershoek, tel. 070 – 5119196 of raadpleeg de stite www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top