Skip to content

Jeugd Badmintonclub Wassenaar zaterdag weer van start

2 september 201550 second read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag gaat het badmintonseizoen voor de jeugdleden van B.C. Wassenaar weer van start!

Lijkt het jouw (of uw (klein)kind) ook leuk leuk om een keer een kijkje te nemen? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om op zaterdagen van 09:30 tot 11:45 een kijkje te komen nemen! Naast dat je bij B.C. Wassenaar kan (leren) badmintonnen, zijn we ook vooral een hele gezellige vereniging. Zo hebben we regelmatig leuke activiteiten denk hierbij aan leuke toernooitjes, kerstgala, Sinterklaas, kamp etc. Afgelopen seizoen zijn we bijvoorbeeld naar de Kwakel geweest om daar een middag te poldersurvivallen!

 

Zo dat was een fantastische middag! Op naar de BBQ.

Posted by Badmintonclub Wassenaar on zaterdag 4 juli 2015

Voor jong en oud
Naast de jeugdafdeling heeft B.C. Wassenaar ook nog een recreatie, competitie & 55+ afdeling. Wat uw leeftijd ook is u kunt altijd een shuttletje komen slaan bij B.C. Wassenaar! Kijk voor de speeldagen en de daarbij horenden tijden op de website: www.bcwassenaar.nl/agenda

Tags

BadmintonJeugdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top