Skip to content

Jubilarissen bij Badmintonclub Wassenaar

12 januari 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen week, tijdens de nieuwjaarsborrel, is een viertal leden gehuldigd van Badmintonclub Wassenaar. Elly Jansen en Hans Jansen, beide al 40 jaar lid van onze vereniging. 25 jaar lid zijn Ineke Bakker en Marian Wessels, gefeliciteerd allen!

Naast deze feestelijke gebeurtenis en de altijd gezellige nieuwjaarsborrel, is de competitie weer van start gegaan in 2015. Helaas deze week alleen winst voor team 3, zij winnen met 5-3. Team 1 en team 5 verliezen met 2-6, team 4 met 1-7. Team 2 start deze week met de herendubbel van Dennis Klaverveld en Remco de Rooij. Aan het begin van de wedstrijd gaan de heren goed mee met de tegenstander, helaas zijn zij net te sterk voor onze heren van BCW. De dames Scarlet van der Kwaak en Sanne Voogel winnen met gemak hun dubbel met 21-12 en 21-12. Dennis speelde een goede herensingle, maar verloor helaas zijn wedstrijd met 18-21 en 10-21. Maarten Konings speelt de tweede herensingel. Maarten maakt zijn wedstrijd behoorlijk spannend maar kan helaas net geen winstpunt behalen. Sanne en Scarlet winnen beide hun single. Met een tussenstand van 3-3 gaan Maarten en Scarlet en Remco en Sanne aan de start met de mixpartijen. Wederom twee spannende partijen. Team 2 gaat uiteindelijk naar huis met een 3-5 nederlaag.

Met voor de meeste teams nog twee wedstrijden te gaan, is het einde van de seniorencompetitie in zicht. Het gaat nog spannend worden, kom ons dan ook aanmoedigen op 24 januari 2015 in Sporthal de Schulpwei. De teams starten om 12 uur ‘s-middags. Meer uit- en verslagen kun je vinden op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top