Skip to content

Softbalsters S.V. Wassenaar zoeken versterking

19 februari 20152 minute read

Wassenaar – De softbal afdeling van de S.V. Wassenaar is op zoek naar enthousiaste, sportieve dames vanaf 17 jaar die het leuk zouden vinden om in teamverband aan sport te doen. Softbal is een technische en tactische sport die bij uitstek geschikt is voor de beginnende alsmede voor de ervarener sporter.

Bij S.V. Wassenaar zijn er momenteel twee dames softbal teams actief die nog de nodigde speelsters kunnen gebruiken. De softbalcompetitie begint in april en duurt t/m september. Dames 1 is meer op prestatie gericht en komt uit in de 3e klasse. Zij spelen hun thuiswedstrijden zaterdags om 17:00 en trainen op de dinsdagavond onder leiding van Jon Bakker en Sherman. De eerste oefenwedstrijd van dames 1 staat gepland op 8 maart om 12:00 thuis tegen Twins uit Oosterhout.

Dames 2 speelt op een meer recreatief niveau en komt uit in de 5e klasse. Zij spelen hun thuiswedstrijden op vrijdags om 19:30 en trainen op de woensdagavond om 19:30 onder leiding van Berry Wissink en Ronald Bruin. De eerste veldtrainingen starten begin maart als het weer het toelaat.

Mocht je interesse zijn gewekt kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij de eerste indoortrainingen van dames 1 en 2, die gepland staan op 21 en 28 februari van 11:00-12:30 in Sporthal de Schulpwei aan de dr. Mansveldkade in Wassenaar. We hopen je daar graag te verwelkomen. Bij voldoende aanmeldingen is er ook ruimte voor een derde dames softbal team. Tevens zijn we op zoek naar meisjes in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar voor een nieuw op te richten aspiranten softbal team. Wil je graag meer informatie neem dan contact op met : Sandra Wessel 0612159148 of met Mariëlle Corel 0637354831. Verder kun je nog de nodigde informatie vinden op de website van S.V. Wassenaar: www.svwassenaar.nl

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top