Skip to content

Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging wisselvallig

26 maart 20152 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 20 maart jl. werd door alle teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging een wedstrijd gespeeld. De WVV Heren traden in het strijdperk tegen Volley2B een team dat op de derde plaats staat en WVV op plaats 7 met een verschil van 11 punten. Dat was echter niet te merken in het veld. WVV startte weliswaar slecht en verloor de eerste set met 18-25. Maar de revanche kwam in de tweede met sterke aanvallen van Kilian: 25-21. Ook Ahmad Selat zat goed in de wedstrijd met de middenaanval. Set drie zou beslissend zijn voor winst of verlies. Volley2B leek rijp voor de slacht na 24-22. Maar helaas liet WVV het op alle fronten liggen en verloor met 25-27! In de vierde set speelden de WVV Heren met overtuiging. Bij 20-19 kwam Robert Kroon in het veld en het WVV team stoomde dankzij hem meteen door naar setwinst 25-20. Uitslag 2-2.

De tweede thuiswedstrijd was WVV Mix 1 tegen Leython Mix 2. Na een wat aarzelend begin in de eerste set kwam Mix 1 aardig op dreef. Na een constante servicewisseling en een paar slordige fouten aan de kant van WVV werd de set alsnog uit handen gegeven: 24-26. In de tweede set kwam WVV weer nagenoeg gelijk te staan. En eigenlijk werd de set net als de eerste verloren. (25-27) Door deze extra teleurstelling liet men het een beetje lopen in de derde set (13-25). Gelukkig herpakte het team zich en wist de vierde set te winnen met 25-23. Een doekje voor het bloeden. Met het gevoel dat er meer winst in deze wedstrijd had kunnen zitten, verliet WVV Mix 1 het strijdtoneel. Een frusterende uitslag:1-3!

De derde wedstrijd speelde zich af in Leiderdorp waar WVV Mix 2 speelde tegen koploper Leython 4. Een moeilijke opgave. Al snel keken de WVV-ers tegen een hopeloze achterstand aan. Verlies met 25-15. Ook in set 2 verlies met 25-12. Eindelijk in set 3 kregen de WVV-ers vat op het spel van Leython. In een spannend slot wist WVV zich net niet te belonen, 26-24. In set 4 pakte de WVV-ers puur op inzet dan hun welverdiende setwinst, 23-25. Met de 3-1 winst is Leython kampioen en stijgt WVV naar plek 2 van de ranglijst.

Programma: 25 maart Merenwijk 4 -WVV Mix 2 en WVV Heren – Nesselande 1.
Kom Volleyballen bij WVV en beweeg. Info op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top