Skip to content

Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging winnen

6 november 20153 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag speelden twee teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Schulpwei een competitiewedstrijd. Het Herenteam, bestaande uit Ahmad, Erik, Erik, Hans, Marcel, Mathieu en Philippe, (zie foto) trad aan tegen de heren van Netwerk 1. De WVV Heren begonnen voortvarend en stoomden met goed volleybal na 11-5 door naar een setwinst met 25-15. Geen vuiltje aan de lucht denk je dan. Maar in de tweede set liep WVV achter de feiten aan. Hoewel invaller Marcel zich goed weerde ging er van alles mis waardoor Netwerk kon toeslaan met 20-25. In set 3 herpakte WVV zich en draaide met de aanvallers Ahmad en Philippe goed naar 25-15. In de vierde set liep er juist van alles goed bij WVV en speelde het als in de eerste set. Netwerk bleef nog bij tot 11-9, maar daarna was het gedaan met de weerstand. 25-17 voor WVV en derhalve een mooie 3-1 winst. De heren staan na twee ronden aan kop in hun poule.

Een fanatiek begin van WVV Mix 2 tegen Aspasia Mix 1 bracht al snel 8-1 op het scorebord. Via 16-8 werd het 25-13 voor de WVV mixers. In set 2 was WVV door een spelerswisseling even de weg kwijt. Het duurde tot 14-14 voordat het gelukte langszij te komen. Daarna was het voor Aspasia geen houden meer aan. Peter van de Geer, voor het eerst in dit mixteam opgesteld, had zijn eerste schroom overwonnen en gebruikmakend van zijn aanvallend talent werden mede door goed serveren van Jeanne Taal, de nodige punten vergaard. Uiteindelijk leverde dat een ruime setwinst van 25-16 op. In set 3 kwam Aspasia er nauwelijks meer aan te pas. Via 9-1 werd het 25-11 voor de WVV-ers. Een miserabel begin in set vier kwam de WVV-ers duur te staan. Aspasia had de door WVV gevonden gaten in het veld gedicht. WVV streed hevig voor elk punt maar helaas was deze set met 19-25 voor Aspasia. Al met al toch een mooie 3-1 winst voor het WVV mix 2 team. Ook dit team staat na twee ronden aan kop in haar poule.

Programma: 6 november Leython DC 2 – WVV Mix 1.

Heeft u ook zo’n zin in volleyballen na uw vakantie ervaring met volleybal? Kom dan naar De Wassenaarse Volleybal Vereniging en geniet nog meer van deze sport. De eerste vier trainingen zijn gratis. Info kunt u verkrijgen bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top