vrijdag 30 juli 2021

A Algemeen

Word vrijwilliger! Week 10 2016

Wassenaar - Vrijwilligerswerk is boeiend, leerzaam en geeft veel voldoening. Je leert nieuwe mensen kennen, doet nieuwe ervaringen op en draagt bij aan een mooiere en zorgzamere samenleving. Vrijwilligers zorgen ervoor dat er zaken geregeld worden die anders wegens gebrek aan geld of mankracht niet van de grond zouden komen. En het is ook nog eens een prima aanvulling op je CV. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente, en bekijk de ca. 100 uitstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. Of zet je in tijdens de grootste vrijwilligersactie in ons land “NLdoet” aanstaande vrijdag 11 en/of 12 maart. Kijk op www.nldoet.nl voor een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan.

Een greep uit het aanbod van de Vrijwilligerscentrale:
* Verkeersregelaars Oranjefeesten (vacaturecode E 037): Welke daadkrachtige mannen en/of vrouwen helpen onze Oranjevereniging de festiviteiten en verkeersstromen op verschillende feestdagen in goede banen leiden? O.a. op Koningsdag 27 april (Oranjemarsen, Fietstochten, Koningsloop) en 5 mei.
* Ambassadeurs Beat Batten (vacaturecode G 053): Help jij deze stichting die knokt voor onderzoek naar de zeldzame en dodelijke stofwisselingsziekte Batten die kinderen op jonge leeftijd treft? Bijv. door fondsenwerving via sponsoracties tijdens sport- en andere evenementen in ons dorp.
* Bij de Stichting Nationale Dierenzorg zoekt men diverse vrijwilligers. O.a. Dierenverzorgers (vacaturecode D 001): Je helpt bij de verzorging in het asiel en pension voor honden en in het bejaardentehuis voor honden (Seniorenclub). Of in het Kattenhuis. Ook kunnen ze de hulp gebruiken van een Medewerker Groenonderhoud (vacaturecode D 025) en een Klusser (vacaturecode L 011). Wie helpt de tuinen en de gebouwen van deze Stichting onderhouden?

Meer weten over deze of een andere vacature in het Wassenaarse vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.