maandag 27 mei 2019

A Algemeen

Cliëntondersteuning ook voor mantelzorgers

Wassenaar - Bent u mantelzorger en wordt de zorg voor uw naaste u eigenlijk teveel? Zou u willen weten of u de zorg voor uw naaste zou kunnen delen? Welke zorg is in uw situatie het meest wenselijk? Wellicht zijn er nog tips die uw situatie kunnen vergemakkelijken. De cliëntondersteuner houdt ook uw belang als mantelzorger hierbij in het oog.

U kunt een onafhankelijke cliëntondersteuner vragen u te helpen bij voorbereidingen voor het keukentafelgesprek en eventueel aanwezig te zijn bij het gesprek zelf.
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Bel 070 511 75 76 voor informatie naar de cliëntondersteuner van de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar. Saskia van der Meer is tussen 9.00 en 14.00 bereikbaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief