woensdag 23 september 2020

A Algemeen

Welpen van scoutinggroep vWvO doen mee met het regioavondspel

Wassenaar - De welpen (meisjes en jongens van 7 t/m 11 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben op zaterdag 19 maart meegedaan met het regioavondspel. Samen met leeftijdsgenootjes van 10 andere scoutinggroepen werd er een leuk en spannend spel gespeeld.

Deze keer was het thema: de verjaardag van Koning Fielemon. Koning Fielemon werd 50 jaar maar hij had een probleem, al zijn onderdanen waren meegenomen door de tovenaar van Hamelen. De Koning was ten einde raad want hij had een heel groot feest georganiseerd. De welpen wilden wel helpen om de onderdanen weer terug te vinden en door het doen van diverse spelletjes is dit ook gelukt. De Koning en zijn onderdanen waren erg blij en als beloning kregen alle deelnemende scoutinggroepen een aandenken voor in het clubhuis.

Voor meer informatie over scouting. Kijk op www.scouting.nl of voor meer informatie over scouting vWvO www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief