zondag 20 september 2020

E Events

Geslaagde start concertenreeks Kasteel de Wittenburg

Wassenaar - In het weekend van 26 maart 2016 hebben Jan Vayne en Pearl Jo an gezorgd voor een indrukwekkende start van de concertenreeks 2016 in Kasteel de Wittenburg. Ee n bijzondere avond met uiteenlopende nummers van klassieke werken tot gospel en popmuziek. Het was tevens de eerste keer dat Jan Vayne samen met Pearl Joan op het podium stond.

Het fraai uitgelichte kasteel, de portier die all e gasten hartelijk welkom he et , de brandende vuurkorven, en de harpist e bij de entree vormden samen het sprookjesachtig decor tijdens het ontvangst van de gasten. De organisatie van Kasteel de Wittenburg was tot in de tail voorbereid om de 220 gasten met alle egard te ontvangen. De keukenbrigade van Kasteel de Wittenburg , onder leiding van chef - kok Jan - Willem Rietveld , heeft een culinair diner voorafgaand aan het concert verzorgd in de kasteelzalen. ‘Een meer dan geslaagde avond, gezien de enthousiaste reacties van de gasten ’ aldus Ralf Meppelder, directeur van Kasteel de Wittenburg.

Concertreeks 2016 van start
Het kasteelconcert met Jan Vayne en Pearl Jo an is een goed begin van de concertenreeks in 2016. Samen met Stephan Geusebroek van New Amsterdam Orchestra is Kasteel de Wittenburg in gesprek met artiesten zoals Alain Clark, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald. Voor de ochtendliefhebbers geeft Maaike Widdershoven drie zondag en met onder andere Jon van Eerd en Cystine Carr e on een uniek koffieconcert. Kortom, een bijzondere programmering in het vooruitzicht.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over de concertenreeks van het kasteel op www.wittenburg.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief