zaterdag 04 juli 2020

S Sport

Blauw-Zwart D3 in spannende strijd om het kampioenschap

Wassenaar - Het seizoen voor Blauw-Zwart D3 verloopt uitstekend. Naast een geweldige sfeer in het team zitten ze nu ook nog midden in een spannende eindstrijd om het kampioenschap in de 4e klasse.

Quick Boys, UDO, Ter Leede en Blauw-Zwart liggen maximaal 3 punten uit elkaar en is het programma zo dat juist deze vier verenigingen in de laatste wedstrijden van het seizoen tegenover elkaar staan.

De afgelopen twee weken werd er door D3 van UDO (3-1) en Quick Boys (5-1) overtuigend gewonnen en pakte het team daarmee belangrijke punten. Hierna verloor UDO van Ter Leede en liggen alle scenario’s nog open. Donderdagavond was er een kans om een voorsprong op te bouwen, maar verzuimde Blauw-Zwart D3 helaas om te winnen tegen VVSB. Het werd tijdens een lastige, fysiek zware wedstrijd een 1-1 gelijk spel.

Aanstaande zaterdag 9 april staat de wedstrijd gepland tegen UDO uit om 11.00 uur. Hierna volgen nog de uit- en thuiswedstrijden tegen Ter Leede.

Wij wensen de D3 veel succes tijdens de ontknoping van het seizoen! En uiteraard hoopt het team op veel supporters en enthousiaste aanmoedigingen langs de lijn.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief