dinsdag 27 september 2022

E Events

3, 4 & 5 juni Smaakvol Wassenaar. Save the date!

Wassenaar - Smaakvol Wassenaar 2016 vindt dit jaar plaats op 3, 4 & 5 juni. Op het landgoed bij Raadhuis de Paauw kunt 3 dagen lang genieten van heerlijke hapjes, drankjes, muziek en leuke activiteiten.

Diverse restaurants uit Wassenaar presenteren hier hun lekkerste gerechtjes. En u kunt proeven wat u wilt! Elk restaurant heeft een eigen stand en in het midden van het terrein is één groot, gezellig terras. Of u nu met vrienden, familie of collega’s gaat, een bezoekje aan Smaakvol Wassenaar betekent een smaak- en sfeervolle middag of avond voor iedereen.

Zondag 5 juni is bij uitstek een leuke dag voor de hele familie met als hoogtepunt Kids Live on Stage. Hét swingende open podium speciaal voor jongeren met diverse optredens. Daarnaast worden er die dag veel leuke andere activiteiten voor kinderen georganiseerd waaronder muzikale workshops, samen schilderen, schminken én er is ook een springkussen .

Dit jaar is alweer de 5e editie van het evenement. Een jubileum dat we graag met heel Wassenaar vieren dus mis het niet!
De toegang van het evenement is gratis. Voor meer informatie: www.smaakvolwassenaar.nl of volg ons op facebook.