woensdag 22 mei 2019

P Politiek

70 jaar lid van de PvdA

Wassenaar - De 93-jarige mevrouw Blad-Degger is 70 jaar lid van de PvdA, of wel lid sinds de oprichting van die partij op 9 februari 1946. De voorzitter van de plaatselijke PvdA-afdeling, Wilma Bergveld, zocht haar op in haar woning in de Luciehof. Mevrouw Blad-Degger werd in het bijzijn van haar zoon en haar schoondochter in de bloemen gezet. Bovendien kreeg zei een zilveren speldje, dat speciaal vanwege het 70-jarig bestaan van de PvdA werd ontworpen.

Mevrouw Blad-Degger was al op 16-jarige leeftijd politiek actief, dus al voor de oprichting van de partij die zij al die jaren trouw is gebleven. In heel Nederland telt de PvdA 312 leden van het allereerste uur.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief