woensdag 27 mei 2020

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 19 2016

Wassenaar - Vrijwilligers hebben een belangrijke taak bij het in stand houden van ons cultureel erfgoed. Vele duizenden vrijwilligers zetten zich in bij bijv. archeologisch en historisch onderzoek en bij het openstellen van diverse musea. Maar ook spelen zij een rol bij het onderhoud van ons erfgoed, het bewaken ervan, voor rondleidingen en bij voorlichting op bijv. scholen.

Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 openstaande vacatures in het vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Ga vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

* In het Smalspoormuseum Valkenburg lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Je kunt er bijv. meerijden met een 100 jaar oude stoomlocomotief en het museum bezoeken waar diverse oude rijtuigen staan waardoor je je in tijden van weleer waant. Wie helpt mee dit unieke museum in stand te houden als bijv. Medewerker Treindienst, Suppoost, Kassa (vacaturecode F 003), als Medewerker Groenonderhoud (vacaturecode D 013) of als Onderhoudsmedewerker (vacaturecode L 004, liefst met ervaring als schilder of metaalbewerker).
* De Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar is er voor Wassenaarders die extra aandacht of steun nodig hebben. Zij zoeken een enthousiaste tuinman die af en toe bij cliënten tuinonderhoud wil verrichten, zoals snoeien, maaien, wieden en mesten (vacaturecode D 029).
* Via het Europees Vrijwilligerswerkproject Erasmus+ kunnen jongeren tussen 17 en 30 jaar vrijwilligerswerk doen in Europa. Het is een mooie kans je in te zetten als vrijwilliger, buitenlandervaring op te doen en kennis te maken met andere culturen. Er zijn regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten in Utrecht over de verschillende projecten.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Vrijwilligersprijzen 2016, nu kandidaten aanmelden

Zet vrijwilligers in het zonnetje. Je hebt nog tot 1 juli a.s. de tijd om jouw favoriete Wassenaarse vrijwilliger aan te melden voor een van de vrijwilligersprijzen 2016. Kijk op de website van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar voor meer informatie over de voorwaarden en het aanmeldformulier.

Vrijwilligerspashouders opgelet!

Korting op vertoon van je pas bij veel Wassenaarse winkels en bedrijven. Korting op o.a. Beauty, Cultuur, Computer en Kantoor, Delicatessen, Horeca en Vrije Tijd, Huis en Tuin en Mode. Kijk voor een overzicht van aanbiedingen op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief