woensdag 12 mei 2021

S Sport

SV Wassenaar en Blauw-Zwart op internationaal toernooi

Wassenaar - Voor de 30e keer organiseert Blauw-Zwart aanstaande weekend het Internationaal Toernooi voor C-junioren. Voor de eerste maal in de geschiedenis van het toernooi zal ook sv Wassenaar acte de presence geven.

Naast de beide Wassenaarse verenigingen doen uit hert buitenland de volgende clubs mee aan het toernooi: Sus Stadtlohn en Schwarz-Weiss Essen ( Duitsland), Varde IF (Denemarken), KVV Duffel, FC Assenede en White Stars Schorvoort ( België). Uit ons eigen land komen De Kennemers, sv Grol, KDO, FC Eindhoven, vv Kloetinge en sv Eenmes.

Twee dagen lang zal er gestreden worden om de supergrote beker die vorig jaar in handen kwam van Varde IF. Wie er deze keer met dit kleinood aan de haal gaat is moeilijk te zeggen, maar de organisatie tipt de beide Duitse clubs, FC Eindhoven en sv Grol, en natuurlijk titelverdediger Varde IF. Of de winnaar ook daadwerkelijk uit dit quintet komt zal op zondag 15 mei moeten blijken.

Er staat ons in ieder geval een weekend met topvoetbal te wachten, dus we hopen dat het publiek in groten getale zal toestromen. Aan de spelers en het weer zal het niet liggen.