maandag 06 december 2021

S Sport

Weer een geslaagde badmintonclinic dit keer op de Jozefschool

Wassenaar - Maandag 9 mei heeft Badminton club Wassenaar wederom een zeer geslaagde clinic verzorgt. Dit keer viel de beurt aan de Jozefschool en kinderen t/m 12 jaar kregen les van 5 begeleiders. De groepen 6 – 7 en 8 kregen een gevarieerd programma van oefeningen en spel voorgeschoteld.

Met een spannende racketrace werd de eerste spanning weggespeeld waarbij iedereen helemaal los ging, daarna was er een racketvaardigheid en behendigheidstest die verrassend goed werd uitgevoerd. De 3 volgende oefeningen zoals sparren, vlinderen en een balans / service oefening waren niet heel makkelijk maar als er een prijs te verdienen valt doe je extra je best en ga je er helemaal voor.

De afsluitende ballonenrace was het klapstuk van de clinic en werd met enorm veel enthousiasme uitgevoerd, in estafette vorm moest er een parcours met racket en ballon worden afgelegd wat met veel inzet gedaan werd maar wat best lastig was om te doen. Al met al weer een super geslaagde ochtend voor de Jozefschool en Badmintonclub Wassenaar

Badmintonclub Wassenaar bedankt de Jozefschool voor de gastvrijheid, en de begeleiders Romeo, Melissa, Stephanie, Juliette, Peter en John voor de boekjes.

Lijkt het jouw ook leuk om een keer te komen badmintonnen? Dat kan dit seizoen nog op zaterdag 21 en 28 mei in Sporthal de Schulpwei van 09:30 tot 10:45. Of wilt u ook een clinic op uw school, bedrijf of vereniging neem dan contact op met Marco van Leeuwen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.