dinsdag 28 september 2021

A Algemeen

Knippen voor kanker

Wassenaar - Na een aantal tegenvallers en het verlies van goede vrienden en familieleden, besluiten deze 5 vrienden dat ze iets willen doen voor kinderen die hard vechten tijdens hun chemo’s Er zijn genoeg kinderen die door deze verschrikkelijke ziekte geteisterd worden. En alsof dat allemaal nog niet vervelend genoeg is, worden deze kinderen ook nog eens gigantisch onzeker doordat ze door alle chemo’s en behandelingen kaal rond mogen lopen.

Daarom zijn wij, Lars Michelle, Yenissei, Arjan en Ingeborg, de afgelopen 2 jaar flink bezig geweest om ons haar te laten groeien. Dit gaan wij 20 mei met z’n vijven af laten knippen door een erkende kapsalon. Al het haar wordt vervolgens gedoneerd aan de kinderen die dit veel harder nodig hebben dan wij.

Ons haar gaat naar Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt voor haarwerken voor kinderen, zonder kosten voor de ouders. Om dit mogelijk te maken hebben zij haar en geld nodig. Ons haar krijgen ze al, nu het geld nog. Voor €1500,- kunnen we een kind ontzettend blij maken door een pruik te adopteren. Voor dit bedrag wordt de pruik gemaakt, aangemeten en gedurende de draagtijd onderhouden.

Help jij ons mee met de adoptie? Je kan het geld overmaken op rekeningnummer NL70RABO1334787859 tnv L.J.P. Bellekom. Al het geld dat we ophalen wordt vervolgens verdubbeld, dus geef gul!