maandag 19 april 2021

E Events

Fête de la Nature/ Vier de Natuur 22 mei én Hof van Delfland wandelfestival

Wassenaar - Rondom deze Natuurfeestjes organiseren wij samen met De Natuurfabriek diverse activiteiten rond het Haagse Bos, langs de Schenk en bij de imker in Reigersbergen.
En door Landgoed Marlot en de bijzonder wijk.

Zondag 22 mei: Van Gogh langs de Schenk - Schenk 11.00 uur - 14.00 uur
Wandeling langs de Schenk, 14e eeuws watertje wat nog steeds tussen Den Haag en Voorburg langs het spoor stroomt! Vincent van Gogh heeft hier gewoond en gewerkt en die nemen we mee op onze tocht langs het watertje. Ontdek diversiteit en mooie groen met bezoek aan de Natuurtuinen van de Groene Schenk en schilder zélf. Genoeg reden om mee te komen vieren en Van Gogh in de Zonnebloemetjes te zetten!!

Zondag 22 mei: Groen van Van Gogh - Haagse Bos 10.30 uur - 12.30 uur
Ontmoet/ ontdek Van Gogh in het Bos. Met aandacht voor de bijzondere cultuur-historie van dit bij uitstek Haagse groen aan de rand van de stad. Zélfs Van Gogh werd door deze mooie groene omgeving geinspireerd tot een schilderij waar we als hagenaars trots op mogen zijn.

Zondag 22 mei: Zwevende Zoemers - Reigersbergen 14.30 uur –- 16.00 uur
Op zoek naar de bloemetjes en de bijtjes in Reigersbergen. Ontdek de lente in volle pracht en vier de natuur samen met de bijen, vlinders en andere zoemers. Ruik, voel en proef! We maken een wandeling door de Koninklijke achtertuin van paleis Huis ten Bosch (Landgoed Reigersbergen)!

Zondag 22 mei: Van Vleermuizen tot Volle Maan –- Marlot 20.00 uur - 22.00 uur
Op deze lente-avond samen met De Natuurfabriek een bijzondere schemeringwandeling door het Landgoed Marlot op zoek naar vleermuizen. En ook oog voor de Volle Maan en de kracht die daarbij hoort. Oog en oor voor de vleermuizen, compleet met griezelverhaal