zondag 28 februari 2021

E Events

Nog even hard trainen bij Dansstudio Snel en Lenig

Wassenaar - Momenteel wordt er hard getraind bij de dansstudio. Dat moet ook wel want over 3 weken is het alweer zover. Op zaterdagavond 11 en zondagmiddag 12 juni zijn er namelijk weer de jaarlijkse dansvoorstellingen in het Adelbert College.

De groepen streetdance, klassiek ballet en moderne dans gaan hun beste beentje(s) voor zetten om een mooie show neer te zetten. Ouders, familie en vrienden maar ook andere dansliefhebbers kunnen komen kijken naar deze voorstelling. Het thema dit jaar is “De Tijdmachine”. Deze voorstelling zal voor zowel “jong” als “oud” erg leuk zijn om te zien. Er gaan zeer zeker mooie herinneringen aan vroegere tijden naar boven komen.

Deze komende laatste 3 weken worden de puntjes op de i gezet wat betreft kleding en natuurlijk moet er nog goed geoefend worden. Vanwege de feestdagen en de meivakantie zijn er belangrijke trainingsuren weggevallen. Maar dankzij de inzet van de leerlingen en docenten gaat dit zeker goed komen . Iedereen is enthousiast en de sfeer onderling is altijd heel gezellig. Iedereen helpt elkaar.

Wilt u graag naar deze dansvoorstelling komen kijken, dat kan. Kaartjes (€ 5,-) zijn te koop voor aanvang van de show bij het Adelbert College. Tevens is er een voorverkoop van kaartjes bij de leslocatie (CvB, Fabritiuslaan 2). Voor tijden van de voorverkoop en voorstellingen kijk op onze site (www.snelenlenig.nl) of op onze facebookpagina (Dansstudio Snel en Lenig). Voor informatie/vragen over de voorstelling en onze lessen kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .