dinsdag 26 oktober 2021

S Sport

Geslaagde afsluiting W.Z.K. Zwemmen

Wassenaar - W.Z.K. Zwemmen heeft het zwemseizoen gezellig afgesloten op 25 juni 2016. In de middag stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma. Hierbij zwemmen de deelnemers één baan van elke slag om uit te maken wie de snelste sprinter van W.Z.K. is.

Na al het sprintgeweld bij de clubkampioenschappen konden alle W.Z.K. zwemmers genieten van een gezellige barbecue die georganiseerd werd door de activiteitencommissie. Op het menu stonden heerlijke salades van Me Gusta, lekker vlees van Slagerij Christiaanse en als toetje kregen de deelnemers oreotaart van Bagel Alley en ambachtelijk ijs van IJs van Matthijs. Scouting van Woesik was zo aardig om hun banken en tafels ter beschikking te stellen. Ook Bas van Veen bouw had zich ingezet om een brug over de sloot te maken, zodat de kinderen makkelijk het sportveld op konden.

Alle sponsoren en vrijwilligers onwijs bedankt voor jullie hulp! Nu gaan we eerst lekker genieten van een welverdiende rust en dan weer op naar het volgende seizoen!