woensdag 22 mei 2019

A Algemeen

Wassenaar opnieuw "Beste woongemeente van Zuid-Holland"

Wassenaar - Je hoeft hier niet eens te wonen, om te zien wat voor een uniek familiedorp Wassenaar is: het groene karakter, de centrale ligging binnen de Randstad, een goede mix van horeca, winkels en cultuur, uitstekende sportvoorzieningen, veiligheid, de grote vrijwilligerskracht. Ook op het gebied van onderwijs, scoren wij hier bovengemiddeld. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar uitgeroepen tot Beste woongemeente van Zuid-Holland 2016 (Elsevier).

Al een aantal jaar doet weekblad Elsevier samen met Bureau Louter onderzoek naar de beste gemeenten van ons land: waar is het goed wonen in Nederland? Voor de samenstelling van deze jaarlijkse Top-50 Beste Gemeenten zijn in totaal 390 gemeenten beoordeeld. Niet zonder trots, kunnen wij u melden dat Wassenaar dit jaar opnieuw in de Top-10 staat. We zijn zelfs iets gestegen: van nummer acht naar de zevende plaats.

Burgemeester Jan Hoekema:,,Dit is heel mooi nieuws voor alle Wassenaarders. Ik zie het als een teken van waardering voor onze inwoners, onder wie ook de vele expats, de ondernemers, organisaties, vrijwilligers en andere betrokkenen, die er elke keer in slagen om samen met elkaar goede dingen voor elkaar te krijgen in ons unieke familiedorp. Wij zien het als college van burgemeester en wethouders ook als onze opdracht om in deze collegeperiode te blijven investeren in het hoge voorzieningenniveau dat wij hier hebben: blijven investeren in kwaliteit en leefbaarheid in Wassenaar. “

Bekijk het gehele onderzoek van Elsevier.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief