zaterdag 25 mei 2019

A Algemeen

Wassenaar lanceert ondernemersregister

Wassenaar - Gemeente Wassenaar heeft een ondernemersregister op www.wassenaar.nl gelanceerd. Via dit register kunnen ondernemers zich bij de gemeente kenbaar maken als geïnteresseerde partij bij gemeentelijke aanbestedingen. Het register is een van de instrumenten die de gemeente inzet om de samenwerking met de lokale ondernemers te bevorderen. Iedere ondernemer, van groot en klein bedrijf tot zzp’er, kan zich registreren.

In het coalitieakkoord 2014 - 2018 ‘Vernieuwen, verbinden, vertrouwen’ is specifiek opgenomen dat de gemeente lokale ondernemers wil stimuleren om binnen de wettelijke mogelijkheden mee te doen aan aanbestedingen van de gemeente.

Wethouder Freddy Blommers (Aanbestedingen): “Het is belangrijk om de lokale ondernemers te betrekken bij gemeentelijke projecten. Op die manier willen wij de economische bedrijvigheid in Wassenaar stimuleren”.

Thema-avonden
Naast het ondernemersregister als stimulans organiseert de gemeente ook thema-avonden voor ondernemers. Tijdens deze avonden worden verschillende onderwerpen op het gebied van inkoop en aanbesteding besproken.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op het ondernemersloket van gemeente Wassenaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief