zaterdag 06 juni 2020

A Algemeen

Wassenaar lanceert ondernemersregister

Wassenaar - Gemeente Wassenaar heeft een ondernemersregister op www.wassenaar.nl gelanceerd. Via dit register kunnen ondernemers zich bij de gemeente kenbaar maken als geïnteresseerde partij bij gemeentelijke aanbestedingen. Het register is een van de instrumenten die de gemeente inzet om de samenwerking met de lokale ondernemers te bevorderen. Iedere ondernemer, van groot en klein bedrijf tot zzp’er, kan zich registreren.

In het coalitieakkoord 2014 - 2018 ‘Vernieuwen, verbinden, vertrouwen’ is specifiek opgenomen dat de gemeente lokale ondernemers wil stimuleren om binnen de wettelijke mogelijkheden mee te doen aan aanbestedingen van de gemeente.

Wethouder Freddy Blommers (Aanbestedingen): “Het is belangrijk om de lokale ondernemers te betrekken bij gemeentelijke projecten. Op die manier willen wij de economische bedrijvigheid in Wassenaar stimuleren”.

Thema-avonden
Naast het ondernemersregister als stimulans organiseert de gemeente ook thema-avonden voor ondernemers. Tijdens deze avonden worden verschillende onderwerpen op het gebied van inkoop en aanbesteding besproken.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op het ondernemersloket van gemeente Wassenaar.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief