Blauw-Zwart begint met drie punten

5 september 20162 minute read

Wassenaar – De weersomstandigheden waren prima, het oude kunst grasveld was zéér matig, wat goed combinatievoetbal over de grond heel moeilijk maakte. Opstelling Blauw-Zwart: Doel: Mike van Zonneveld Achter: Tom van den IJssel, Dunke Lagerberg, John Schiebroek Midden: Wilmar van der Ham, Raymond Vosse, Stuart Hooymans en Luuk van Zelst Voor: Kim Theil, Adrian Koziel en Guy van Vliet.

Mike van Zonneveld keepte een prima wedstrijd en achterin stond het goed. Blauw-Zwart was veel in de aanval, maar de keeper van Oosterheem stond een vroege voorsprong in de weg. Toen Adrian Koziel na een handsbal een penalty mocht nemen was er ook voor die keeper geen houden aan: 0 -1, net voor de rust.

De opdracht van trainer Jos van der Helm was om snell 0–2 proberen te maken, dan komt er misschien wat rust in het spel. Gewisseld werd er ook. Met nog 15 minuten te gaan werden de moegestreden Guy van Vliet en Wilmar van der Ham gewisseld voor Natan Hoogduinen en Bas Conradi.

Blauw-Zwart bleef aanvallen en na een bal op de lat van de spits was het Kim Theil die Adrian op maat bediende en stond de 0 –2 op het scorebord. Onder toeziend oog van de nieuwe hoofdsponsor Lagerberg Verhuizingen werd zoon Dunke na een prima wedstrijd nog vervangen door Nick Laponder en konden de meegereisde supporters tevreden naar huis met drie punten op zak.