zondag 26 mei 2019

S Sport

Wassenaar niet bij de les tegen Van Nispen

Wassenaar - Het lukte de mannen van Wassenaar niet de eerste wedstrijd van de competitie in winst om te zetten. Op Sportpark Kerkehout verloor Wassenaar kansloos met 1-4 van Van Nispen na een 0-3 stand bij rust. Een doelpunt tien minuten voor het tijd van Kassim Bizimana redde de eer voor de groen-witte brigade. Pas toen kwam de beleving op gang maar dat was te laat om er een beter resultaat uit te slepen.

Mogelijkheden in de beginfase voor Kassim Bizimana en Mykola Volskyi echter het net werd niet gevonden. Van Nispen trok het initiatief naar zich toe en bepaalde gaandeweg het spelbeeld. Doelman Oleksandr Bachynskyi hield halverwege de eerste helft de groen-witte Roadflow brigade nog in de race. Maar de echte wilskracht en vechtlust op sportief gebied ontbrak volledig bij de ploeg van coach Herman Kooijenga. Van Nispen liep rustig uit naar een 0-3 stand voor de pauze en daar viel niets op af te dingen.

Na de rust een ander Wassenaar dat aan de start verscheen. De verkeersregelaars toonden in ieder geval meer inzet en vechtlust. Van Nispen had hier in eerste instantie geen direct antwoord op. In de 47e minuut op de rand van de zestien werd Kassim Bizimana onderuit gelopen maar het leverde Wassenaar uiteindelijk niets op.

Doelman Oleksandr Bachynskyi opnieuw in een glansrol en stopte een strafschop. Als een tijger werd de prooi onderschept. Deed enkele minuten later opnieuw in een één op één situatie maar moest later toch een vierde tegentreffer toestaan. Wassenaar probeerde het wel en er werd druk gezet met Roy Bentvelzen, Ritchie Vermeulen, Glenn Verburg, Justin van Lochem en de aanvallend ingestelde Max Gräber maar de snode plannen liepen vast. Wassenaar veerde nog verder op in de laatste fase maar de wedstrijd was toen al gespeeld. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal een prima actie van Mykola Volskyi die op rechts ruimte kreeg. Een prachtige krul waarbij het leer tegen de staander aankwam. Spits Kassim Bizimana redde voor Wassenaar de eer om de carambolerende bal in het net te schieten.

Bij Wassenaar wellicht toch de spanning van het moment en het gemis van een aantal basisspelers. Maar de flow, de echte drijfveer en vechtlust van Wassenaar liet op Sportpark Kerkehout wel degelijk verstek gaan De teleurstelling groot bij de technische staf maar de 1-4 winst voor Van Nispen een dikverdiende.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief