zondag 26 mei 2019

E Events

Repair Café Wassenaar 14 september eenmalig bij “De Kracht van Wassenaar”

Wassenaar - Het Repair Café Wassenaar start weer, op woensdag 14 september. Eenmalig zijn we te gast bij “De Kracht van Wassenaar” op industrieterrein Maaldrift, van 13.30 tot 16.00 uur.

Heeft u kapotte spullen die wellicht nog te repareren zijn? Bij het Repair Café helpen we die graag aan een duurzamer leven. Kleding, textiel, koffiezetapparaten. waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, CD spelers, speelgoed.... Deskundige medewerkers staan met raad, daad en gereedschap voor u klaar. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Thee of koffie is verkrijgbaar tegen kostprijs en we vragen een vrijwillige bijdrage voor de hulp.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand. Het volgende is op 12 oktober, dan weer op de gebruikelijke lokatie bij Gemiva Warenar.
Mocht u contact willen opnemen, dan kan dat met Mechteld Nije, graag per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief