maandag 10 augustus 2020

S Sport

Mooi resultaat competitieteam tafeltennis

Wassenaar - De UBT tafeltenniscompetitie voor Den Haag en omliggende gemeenten is weer van start gegaan. Ook de tafeltennisvereniging van sportvereniging Snel en Lenig (SEL) doet daaraan mee. Het eerste tafeltennisteam zorgde voor een mooi resultaat op 26 oktober tijdens een thuiswedstrijd. Dit team, bestaande uit Zibi Pulak, Kevin Turk en Richard Deighton, behaalde een 8-2 overwinning op een club uit Den Haag. Het dubbelspel en zeven van de negen enkelspelen werden gewonnen. Dit ging niet altijd eenvoudig en leidde tot spannende 3-setters zoals bij de dubbel. Andere partijen werden met gemak gewonnen. Kevin Turk versloeg bijvoorbeeld zijn eerste tegenstander met 21-11 en 21-12.

Ook de jeugdleden van tafeltennis krijgen binnenkort de kans om zich met andere spelers te meten. Op woensdag 7 december wordt het Clubkampioenschap Junioren georganiseerd. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, waaraan leuke prijzen zijn verbonden.

Mocht je na het lezen van dit stukje zin hebben gekregen om eens een partijtje tafeltennis te spelen: Er is nog plek voor nieuwe leden! Jong en oud(er), beginnend of gevorderd, iedereen is welkom. De tafeltennistraining vindt plaats op woensdagavond in Sporthal de Schulpwei, Dr Mansveldkade 1. Jongeren onder de 16 jaar trainen van 19.00 tot 20.30 uur. Van 20.30 tot 22.30 uur is er training voor 16+-ers. Je kunt gratis twee keer meespelen om te kijken of het iets voor je is. De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor de jongeren en
€ 52,50 voor de ouderen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief