woensdag 22 mei 2019

A Algemeen

Zorgen om de zorg

Wassenaar - De zorg staat onder druk. Niet alleen de zorg voor ouderen, maar ook de zorg voor elkaar. De regering praat over een participatie maatschappij. Hoe kunnen we die realiseren in deze tijd, waarin mensen weinig tijd hebben of ver van hun familieleden af wonen. Perry Hierck heeft een systeem bedacht, waardoor wij er voor elkaar kunnen zijn: "Zorgwisselpunten". In deze reportage legt hij uit hoe dit werkt en hoe onze maatschappij er weer wat beter op kan worden.

Deze reportage is tevens te zien op Midvliet TV in het blok van 8-10-14-16-18-en 22 uur en is vervaardigd door Trébol Producties

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief