zondag 12 juli 2020

S Sport

Nog geen St. Nicolaas, maar de Club van 100 van Blauw-Zwart pakt al uit

Wassenaar - De Club van Honderd is opgericht op 1 april 1975. Dat was geen mop, maar een bij nader inzien welgeslaagde actie van een aantal Blauw-Zwart getrouwen die in de Club van Honderd een instrument zagen om de r.k.s.v. Blauw-Zwart structureel te steunen.

Volgens de statuten is het doel van de Club van Honderd Blauw-Zwart te steunen in financieel en materieel opzicht. De Club tracht dit doel te bereiken door contributies en andere gelden bij wijze van schenking ter beschikking van Blauw-Zwart te stellen. De contributie bedraagt momenteel € 50 per jaar. De Club telt op dit moment ruim 200 leden.
Gemiddeld wordt de laatste jaren voor een bedrag van € 10.000 aan Blauw-Zwart geschonken voor doelen die veelal in de sfeer liggen van het onderhoud van de terreinen en accommodatie, vooral om het werk van de vrijwilligers die dat doen, lichter en aangenamer te maken. Ook de jeugd wordt nimmer vergeten. Sinds de oprichting is er al voor ruim € 300.000 aan Blauw-Zwart gedoneerd

Afgelopen tijd zijn er weer 2 zeer belangrijke financiële injecties gedaan door de Club van 100, te weten:

60 ballen voor de jeugd O11, O13 en O15
Op bijgaande foto showt de JO15-1 trots deze prachtige training/wedstrijdballen, want de fundering onder onze mooie vereniging is natuurlijk de jeugd. Die heeft goed materiaal nodig om Blauw-Zwart naar een hoger plan te tillen.

Een Stiga borstelaar
Op de foto onder een trotse Kees Riem van de terreinploeg, die op weg gaat om de binnenwegen van ons complex schoon te borstelen Eerder moest dat met de handbezem gedaan worden. De menskracht die daardoor kan worden gespaard, kan zo weer op andere onderdelen op het terrein worden ingezet. Daarom ziet ons complex er zo gelikt uit! Deze machine is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden als er ooit weer eens een ijsbaan ligt, maar ook als trekker dienen voor allerlei andere doeleinden, zoals in dit geval een onkruidverdelger.
De Club van Honderd dankt ook Bos Tuingereedschappen die als leverancier, een schappelijke prijs rekende!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief