donderdag 09 juli 2020

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 48 2016

Wassenaar - Op 5 december zal Sinterklaas vast weer volop genieten van alle blije gezichten die hij ziet bij het uitpakken van al het moois dat hij uit Spanje heeft meegebracht. Want Sint weet: Het maakt je blij en gelukkig om anderen blij en gelukkig te zien of te maken. Zo gaat het ook met vrijwilligerswerk. Je kunt ook na 5 december nog volop “voor Sinterklaas spelen” en je inzetten voor een ander of de samenleving. Ontdek hoe goed het voelt om iets voor een ander of een goed doel te kunnen betekenen. Welke vrijwilliger schuilt in jou? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod van ca. 100 vacatures in Wassenaar e.o.

* Vluchtelingenwerk Wassenaar is op zoek naar versterking van het bestuur. Zet je in om nieuwe dorpsgenoten met een verblijfsstatus hun weg in onze gemeente te helpen vinden (vacaturecode B 094).
* Maatjes (vacaturecode A 042) in de Vriendendienst van Reakt helpen mensen met psychische problemen, burn-out, problemen met justitie of mensen die in een sociaal isolement zitten om hun leven weer op de rails te krijgen. Je maakt een wereld van verschil.
* Maak het voor ouderen mogelijk langer zelfstandig te wonen door een dag (of meerdere dagen) tussen de middag een gezonde maaltijd aan huis te bezorgen vanuit het Van Ommerenpark.
* De Stichting Allegoeds organiseert vakanties in Nederland voor ouderen die dat om fysieke of sociale redenen niet zelf kunnen. Ben jij verpleegkundige en wil je helpen dit mogelijk te maken? Bijv. als Zorgcoördinator (vacaturecode K 011). Je hebt organisatorische vaardigheden en stuurt het team vrijwilligers aan gedurende een van de vakantieweken. Of zet je in gedurende een week als verpleegkundig vrijwilliger (vacaturecode K 012).

Meer weten over deze of andere vacatures in het Wassenaarse vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-10.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet!

Nog een laatste cadeau nodig voor Sinterklaas of Kerst? Op vertoon van je pas krijg je klinkende korting bij heel veel winkels en bedrijven in Wassenaar e.o. De ondernemers willen op deze wijze hun waardering laten blijken voor onbetaalde inzet van de duizenden vrijwilligers die in ons dorp actief zijn. Kijk voor een overzicht van bedrijven en hun aanbieding en de voorwaarden om een pas aan te vragen (via de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet) op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief