dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Ben jij tussen 12 en 15 jaar? Heb je softbal met gym op de middelbare? Dan zoeken we jou!

Wassenaar - Wij zijn zes meiden die softbalminded zijn en zijn op zoek naar meiden die ons team willen versterken. Zit je op de middelbare en heb je softballes gehad? Denk je nu wat een super gave sport. Kom ons dan versterken! Wij stoppen niet in de winter maar trainen in de zaal aan onze basis techniek( slaan, gooien, vangen en veel meer)en willen volgend jaar met het team leuke wedstrijden softballen.

Vanaf 11 december gaan wij beginnen met de wintertraining in de zaal; wij trainen om 10.30 in de gymzaal van de bloemcampschool. Vind de softbal op school ook zo leuk? Kom zondag 11 december om 10.30 naar de bloemcampschool en maak kennis met deze hele leuke sport!

Hope to see you at the ballgame!

Wil je meer informatie mail dan naar een van onze coaches:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief