maandag 06 december 2021

E Events

Zwarte pieten op bezoek bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam

Wassenaar - Op zaterdag 3 december kwamen twee zwarte pieten de bevers (meisjes/jongens van 5 t/m 7 jaar) en welpen (meisjes/jongens van 7 t/m 10 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam verrassen.

Natuurlijk hadden ze weer veel snoepgoed bij zich voor de kinderen dus er werd veel uitgedeeld en rondgestrooid. De pieten hadden voor alle kinderen een cadeautje maar voordat ze het cadeautje kregen moesten ze eerst pieten spelletjes spelen waarbij ze kruidnoten konden verdienen per goed gespeelde spel. Gelukkig wisten de bevers en welpen de pietenmuts goed in te kleuren, een pietenparcours waarbij ze moesten oefenen op o.a. daken lopen goed uit te voeren en werd er een heus pietendobbelspel gespeeld. Na de verschillende spelletjes was er ook een sinterklaasquiz. De pieten wilden namelijk weten hoeveel de bevers en welpen van sinterklaas wisten, en dit bleek heel veel te zijn. De pieten waren overtuigd en alle kinderen kregen een cadeautje + een chocoladeletter van de pieten. Tevreden gingen de bevers en welpen weer naar huis.

Enthousiast geworden en wil je weten wat er nog meer op scouting gebeurd, kijk dan op www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.