woensdag 22 mei 2019

S Sport

Softbal aspiranten houden kleine break

Wassenaar - De meiden van de sb Wassenaar softbal hebben er twee trainingen opzitten. We hebben in de zaal van de Bloemcampschool keihard gewerkt aan onze conditie, het slaan en het veldwerk. Inmiddels zijn er nieuwe meiden bij die het softballen net zo leuk vinden.

Maar nu gaan we even vakantie vieren en na de vakantie er weer keihard tegenaan om zo goed voorbereid de competitie in te gaan! We beginnen weer 15 januari om 10.30! Heb jij nou softbal met gym of denk je ik zou best wel eens willen weten of dit DE sport voor mij is, kom dan lekker met ons mee trainen want wij zijn nog steeds op zoek naar jou! Softbal is een leuke teamsport waarbij je kunt slaan, lopen, vangen en gooien en vooral gezellig met meiden kan spelen!

Maar voor nu namens de meiden van Wassenaar aspiranten softball: Happy holidays en let 's play ball! Tot in januari!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief